Real Time Web Analytics

آموزش و يا مشكل مورد نظر خود را از ما بپرسيد.

در صورت وجود مطلب یا راه حل ، برای شما نمایش داده خواهد شد.

آمادگی آزمون vSphere Foundation 6.5 با کد ۲V0-602 (قسمت سوم)

Exam

با سلام خدمت دوستان

در ادامه بررسی آزمون vSphere Foundation 6.5 در خدمت شما هستم . در پست قبلی سری دوم ۱۰ سوال آزمون رو بررسی کردیم . در ادامه سری سوم سوالات رو بررسی می کنیم و به ۱۰ سوال بعدی پاسخ خواهم داد و از دوستانی که برای آزمون آماده میشن هم خواهش می کنم در بخش نظرات اگر پاسخی رو شک دارن یا اشتباه می دونن حتما ، نقطه نظرات خودشون رو قرار بدن تا پیرامونش بحث و تبادل نظر صورت بگیره .
اگر موافق باشین بریم سراغ تست های ۲۱ تا ۳۰ و پاسخ اونا رو هم بررسی کنیم .

۲۱٫Which two options are requirements to perform a migration between vCenter Server instances? (Choose two.)
A. The vCenter Server servers must be time-synchronized.
B. The ESXi hosts must be version 5.5 or later.
C. The vCenter Servers must be version 6.0 or later.
D. The vCenter Server must be in the same single Sign-On domain.
E. The ESXi hosts must have vSphere Standard, Advanced, or Enterprise Plus licensing.

جهت Migration بین vCenter سرورهای مختلف باید پیش نیازهایی فراهم باشه . اول از همه اینکه باید vCenter سرور های مبدا و مقصد نسخه ۶ یا بالاتر باشن . دوم اینکه vMotion در سطح vCenter سرور یا Long Distance نیاز به لایسنس Enterprise Plus داره . نکته سوم اینه که باید هر دو vCenter Server تایم های Sync شده ای داشته باشن تا Verification مربوط به Token هاشون به درستی انجام بشه . نکته چهارم اینه که اگه قراره تنها منابع Migrate بشه نیاز هست تا هر دو vCenter Server به استوریج Share شده ماشین دسترسی داشته باشن . نکته پنجم اینه که زمانی که ما از vSphere Web Cient استفاده می کنیم هر دو vCenter Server باید در حالت Enhanced Linked Mode باشن و درون یک SSO domain قرار داشته باشن تا vCenter مبدا بتونه vCenter مقصد رو authenticate کنه . پس با این توضیحات پاسخ گزینه های A و C هست .

پاسخ :  A, C

 
۲۲٫An Administrator would like to take advantage of the new Automatic UNMAP feature in VMFS6. All of the existing datastores are connected via iSCSI and formatted with VMFS5.
In order to minimize disruption and maintain some of the existing VMFS5 volumes, which two steps can be taken to leverage the UNMAP feature in VMFS6? (Choose two.)
A. Use Storage vMotion to migrate your workloads to the new VMFS6 datastore.
B. Create a new VMFS6 datastore.
C. Use Storage DRS to put the VMFS5 datastore into maintenance mode.
D. Perform an inline upgrade on each of your VMFS5 volumes.

اگه data store ما نسخه VMFS5 باشه و بخوایم از نسخه VMFS6 و قابلیت هاش استفاده کنیم بهترین حالت برای این انتقال یا ارتقا اینه که ابتدا یک data store با فرمت VMFS6 ایجاد کنیم و در ادامه از Storage vMotion استفاده کنیم و دیتا و ماشین های خودمون رو از استوریج نسخه VMFS5 به VMFS6 منتقل کنیم . پس گزینه های A و B صحیح هست .

پاسخ : A , B
۲۳٫A Long-Distance vMotion migration cannot complete. Which three situations could cause this? (Choose three.)
A. The license currently in use for the two hosts in vSphere Enterprise Edition.
B. The round-trip time between the hosts is greater than 150 milliseconds.
C. The virtual machine is configured to use Virtual NVMe disks.
D. The vMotion traffic to the destination host is on the default TCP/IP stack.
E. The license currently in use for the two hosts is vSphere Enterprise Plus Edition.

این نکته رو باید بدونیم که جهت Long Distance vMotion باید پیش نیازهایی رعایت بشه .  اول از همه RTT یا round-trip time که Latency بین هاست ها باید حداکثر تا ۱۵۰ میلی ثانیه باشه (کمتر از ۱۵۰ میلی ثانیه) .نکته دوم اینه که باید لایسنس ما Long Distance رو پشتیبانی کنه و لایسنس Enterprise Plus باید موجود باشه .نکته سوم اینه که VMware توصیه میکنه که جهت این اقدام و کلا انتقال فایل های VM به هاست دیگه از TCP/IP پیش فرض استفاده نکنیم و جداگانه برای این موردTCP/IP داشته باشیم . در نتیجه گزینه های A و B و D اگر رخ دهند ، Long Distance Migration به مشکل خواهد خورد . 

پاسخ : A و B و D

 

۲۴٫Which two choices are valid ways to patch an ESXi host? (Choose two.)
A. utilizing the esxcli Command Line Interface
B. vSphere Update Manager
C. vRealize Operations Manager
D. configuring a Host Profile

خوب همونطور که می دونید جهت نصب Patch بر روی ESXi های خودمون ، هم می تونیم از esxcli  و هم از Update Manager استفاده کنیم . پس گزینه A و B گزینه های صحیح هست .

پاسخ : A , B

۲۵٫Which three virtual hardware configurations will allow snapshots? (Choose three.)
A. Physical Mode RDMs
B. bus sharing
C. Full memory reservation
D. Virtual Mode RDMs
E. 16+ vCPU

در این سوال باید مشخص کنیم کدوم Hardware های Virtual می تونن با Snapshot هماهنگ باشن و ما رو دچار مشکل نمی کنن .
در مورد Snapshot چند نکته باید مورد توجه قرار بگیره .برای نمونه بعضی از انواع دیسک ها و ماشین هایی که تنظیم شدن با bus sharing نمی تونن مورد استفاده قرار بگیرن . دیسک های raw و RDM Physical دیسک ها و ماشین هایی که سیستم عامل هاشون از ISCSI initiator استفاده می کنن ، Snapshot رو پشتیبانی نمی کنن . و یا اینکه Snapshot برای ماشین های روشن یا Suspend شده با independent disk پشتیبانی نمیشه و این نوع ماشین ها ابتدا باید خاموش بشن بعد Snapshot گرفته بشه . در مورد دستگاه های PCI Direct path I/O هم Snapshot  پشتیبانی نمیشه . پس موارد A و B در سوال ، Snapshot رو پشتیبانی نمی کنن . برای اطلاعات بیشتر می تونید از اینجا استفاده کنید .

پاسخ : C , D , E

۲۶٫What tool is utilized for detailed performance monitoring of the vCenter Server Appliance?
A. vim-cmd www
B. esxtop
C. Perfmon
D. vimtop

ابزار vimtop جهت بررسی اطلاعات و آمار مربوط به Performance در سطح vCenter Server Appliance مورد استفاده قرار می گیره . جهت استفاده از vimtop باید به VCSA از طریق SSH متصل بشیم و از دستور vimtop استفاده کنیم . پس پاسخ سوال گزینه D هست .

پاسخ : D

۲۷٫Which is the VDP appliance available storage configuration maximum?
A. 2 TB
B. 62 TB
C. 8 TB
D. 4 TB

VDP Size1

VDP Size2

با توجه به توضیحات داخل عکس سایز VDP تا ۸TB می تواند باشد ، پس پاسخ C صحیح است .

 

پاسخ : C

 

۲۸٫A vSphere Administrator has been tasked with ensuring that 500 virtual desktops are unable to communicate with one another, but can communicate with required services. Which two solutions does VMware recommend? (Choose two.)
A. VMware NSX Distributed Firewall
B. Private VLAN
C. vSphere Host Firewall
D. Port Filtering

در این سوال وظیفه ای به ادمین داده شده تا مطمئن بشه از اینکه ۵۰۰ عدد ماشین با یکدیگه ارتباط نداشته باشن اما با سرویس هایی که مورد نیازشون هست در ارتباط باشن . این محدودیت از طریق Private VLAN و VMware NSX Distributed Firewall می تونه صورت بگیره پس گزینه های A و B پاسخ صحیح هست .

پاسخ : A , B

 

۲۹٫What is the maximum supported number of Virtual SCSI adapters per VM in vSphere 6.5?
A. 8
B. 4
C. 2
D. 6

در مورد تنظیمات Maximum در vSphere می تونید ازVMware Configuration Maximums استفاده کنید .
من سرچ خودم رو با فیلد های زیر انجام دادم و نتیجه گزینه B هست .

2

3

 

پاسخ : B

 

 

(۳۰٫Which two resource types can be limited on the vApp level? (Choose two
A. CPU
B. Storage
C. Memory
D. Network

در سوال مطرح میشه که کدام یک از انواع Resource میتونه در سطح vApp محدود بشه و براش توی اون لول محدودیت ایجاد کنیم . جهت محدودیت منابع در سطح vApp ، می تونیم CPU و Memory رو محدود کنیم . برای اطلاعات بیشتر از لینک Configure vApp CPU and Memory Resources می تونید استفاده کنید .

پاسخ : A , C

خوب دوستان با هم سری سوم بررسی تست های آزمون vSphere VCP Foundation رو بررسی کردیم . در ادامه با ما همراه باشید تا سری چهارم تست هارو هم در آینده ای نزدیک  بررسی کنیم .

 

نویسنده : محمدرضا ملک احمد

یک نظر

ارسال یک نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. گزینه‌های ضروری با علامت مقابل نشانه‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این تگ‌های HTML استفاده نمائید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>